Prostor

Prostor klinike „Medico-S“ u centru Banjaluke uređen je s ciljem stvaranja prijatnog i opuštajućeg ambijenta u kojem naši pacijenti osjećaju uzbuđenje, nadu i radost stvaranja novog života. Embriološka laboratorija i sala za vantjelesnu oplodnju opremljeni su savremenim medicinskim aparatima i instrumentima najvišeg kvaliteta dostupnog na tržištu, a ambulante i sale za odmor uređene su po medicinskim propisima i s odgovarajućom mjerom udobnosti i ugodnosti za naše pacijente i njihovu pratnju.

Lokacija

Zgrada klinike „Medico-S“ je u centru Banjaluke, u poznatoj Jevrejskoj ulici koja počinje kod glavnog banjalučkog Trga Krajine. Najviše 5 minuta hoda potrebno je od najužeg jezgra grada do klinike, a u neposrednoj blizini (do 100m) je nekoliko parkirališta i parking mjesta.

Prostorije

Klinika je smještena na 220 m i sadrži: embriološku laboratoriju, salu za punkciju folikula, aspiraciju jajnih ćelija i embriotransfer, tri ginekološke ambulante, dvije sale za odmor i jedna soba za konsultacije, kancelariju i dvije čekaonice. Svaka prostorija uređena je s posebnom pažnjom na komfor i udobnost pacijenata.

Oprema

Ambulante, embriološka laboratorija i sala za postupak vantjelesne oplodnje opremljene su najmodernijim medicinskim aparatima i instrumentima nove generacije najpriznatijih proizvođača u svijetu.

Atmosfera

Sobe za odmor uređene su i prilagođene kako bi pacijentkinjama omogućile neophodno opuštanje nakon procedura i osigurale ljekarski nadzor, podršku i pomoć medicinskog osoblja. Trudimo se da u cijelom prostoru stvorimo ugodnu, opuštenu i vedru atmosferu u kojoj naši pacijenti osjećaju optimizam i radost u prijateljskom i sigurnom okruženju.

220

Prostora za rad

4

Specijalističke ambulante

1

Embriološka laboratorija

1

Sala za vantjelesnu oplodnju